Jobb a szöcske, mint a csirke

Közzétette:

A csepeli gazdafórumon Fazekas Sándor miniszter arról beszélt, hogy a bevándorlók rovarokat esznek, mert például a szöcskében sok a fehérje. És ha engedünk a nyomásnak, akkor még az is előfordulhat, hogy grillezett skorpió lesz az eledelünk. Mert a rovarokban sok a fehérje, a szöcske például négyszer több fehérjét termel, mint a csirke, ezért egyes amerikai körök, akik közel állnak a demokratákhoz – a miniszter nem felejtette el megemlíteni, hogy Soros is demokrata – nagy pénzeket költenek ennek a fehérjefajtának az elterjesztésére, népszerűsítésére.
Ezt mondta az Orbán-kormány minisztere a csepeli gazdafórumon. Ezzel etette az ott ülőket, akik között olyanok is lehettek, akik elhiszik ezt a nettó hülyeséget.
Ez persze csak egy dolog. Ami talán ennél is lényegesebb: ez az ember ma Magyarországon miniszter lehet. Politikus, aki azt gondolja, hogy mindent megengedhet magának. Azt is, hogy hazudjon, félelmet keltsen, gyűlöletet keltsen.Ez lene a kormány ajánlata az agrárium számára? Hogy megállítjuk a rovarevést a határon? Nem engedünk a nyomásnak, nem fogunk grillezett skopiót enni?

f.s.p.