Ki volt Gyurcsány, ha Pápán született?

Közzétette:

Az index tudósításából mazsoláztuk ki a legjobb mondatokat Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő pestimrei fórumán elhangzottakból. A vidám percek főszereplői: Kuncze Gábor, Dobrev Klára, Lendvai Ildikó és – természetesen – Kunhalmi Ágnes. Más volt ez a fórum, mint amint az MSZP-től eddig megszoktunk. Itt van néhány példa:

Volt az a fideszes képviselő, aki a Soros-disznósat posztolta, hogy hívják? Pócs János. Koncentráltam, nehogy ö-vel mondjam a nevét véletlenül. (Kuncze Gábor)
*
Ki szokott Orbán Viktor-beszédeket hallgatni? Na jó, én sem ajánlom. Alacsony vérnyomással, ha már az orvos sem tud mit kezdeni magukkal, akkor. (Dobrev Klára)
*
Egy helyi lejárató kampánylapban kisatírozták Kunhalmi Ági fogát. Én meg tízezreket költök egy foghúzásra! (Lendvai Ildikó)
*“Aszongya ez a Pócs János: Jézus Krisztus jász volt, mert jászolban született. Te jó isten, Gyurcsány mi volt? Mert ő Pápán született!” (Kuncze Gábor)
*“Ezek a fideszesek hazudnak reggel, délben, este, sőt, akkor is, amikor a Gyurcsány már régen alszik.” (Kuncze Gábor)
“Lázár János maga mondta, hogy pisiteszttel igazolja, hogy az utcán van-e fény. Szóval arcuk se ránduljon, ha kigombolt sliccű fideszest látnak.” (Lendvai Ildikó)
*
“Terjesztenek rólam egy kiadványt, amelyben nincs fogam, és Szörnyella de Frásznak, boszorkánynak ábrázolnak. Rendben, szívesen elfogadok egy seprűt tőlük, hogy kisöpörhessem őket.” (Kunhalmi Ágnes)
*
“Orbán Viktor azzal büszkélkedik, hogy Isten kegyelméből kormányoz. Hát, a nép akaratából már nem nagyon tud.” (Kunhalmi Ágnes)
*“Itt a Dél-pesti kórház, amit a helyiek csak dél-tepsinek hívnak. Tudják, itt feküdt napokig egy hulla a mosdóban.” (Kunhalmi Ágnes)
*“Menjenek el szavazni, de mielőtt elmennek szavazni, beszéljék rá a jobboldali szomszédot, hogy hagyjon otthon még egy embert!” (Kuncze Gábor)