Az ördög ügyvédje újra üzent

Közzétette:

Ezek mind ugyanazok címmel újra jelentkezett az Ördög ügyvédje. Ezúttal nem videót, vagy képet tett fel az oldalára, hanem egy nehezen kisilabizálható felíratot mi szerint: Lecsapott a NAV a győri roma önkormányzatra, amelynek elnökét H.né P. Viktóriát, 800 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. A vörös betűs felrat hátterében a győri városháza elmosódott képe látszik.
Az újnépszabadság e-mail címére küldött anyag a következő szöveget tartalmazza még:

Hát, a győri fideszeseknek nincsen szerencséjük a videókkal.Dézsi Csaba András és a győri Fidesz eddigi kampányait a Győr-Szol Zrt.-n keresztül Ti finanszíroztátok. Ráadásul kiszolgáltatott embereket használtak ki és loptak meg.
A győri Fidesz Dézsi Csaba András állandó támogatásával az elmúlt években milliárdokkal tömte ki a győri önkormányzati céget. A Győr-Szol Zrt. szerződött a helyi roma kisebbségi önkormányzattal és annak cégeivel, amelyeket Horváth Attila (Sügér) és Horváthné Pintér Viktória, új nevén Horváth Barbara (férj és feleség) irányítanak – éppen amelyik nincsen börtönben. A munkák elvégzésére romákkal szerződtek le, akiknek a gyanú szerint a fizetésük nagyobb részét elvették, de még meg is fenyegették őket októberben, ha nem mennek el szavazni Borkaira és a Fideszre, még ezt a munkájukat is elveszítik. Horváth Barbara most is a győri szociális bizottság fideszes tagja, egyébként pedig Borkai babája.