Nemzeti Főkufirc

Közzétette:

Az Örülünk, Vincent blog elemzőposztja Orbán Viktor erekciójáról

>Ma reggel Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagy nyilvánosság előtt közölte egy riporterhölggyel, hogy erős, reggeli erekciója van. “Magabiztosabb, fickósabb vagyok most péntek reggel” – mondta. Azt, hogy valaki ekkora hassal, hogyan tudta ellenőrizni a kora reggeli magabiztosságát, azt nem tudom, de azt hiszem a Prof. Dr. Trump által “grab them by the pussy” -nak nevezett jelenséget nőnemű mikrofonállvánnyal szemben, verbálisan nehéz lehet jobban prezentálni.
A Miniszterelnöki Pénisz a továbbiakban megjegyezte, hogy ő magyar Magyarországot akar, fajtiszta, kemény, machómagyarországot, amelyik reptében dugja a struccot. Nem tudom, hogy mit akar kompenzálni ez a derék ember, a saját szexuális problematikáját vagy azt, hogy egy bizonyos országnak nagyjából ötszáz éve nem áll fel, legalábbis metaforikus értelemben, és arról, hogy metaforikus értelemben mit csináltak ennek az országnak egy bizonyos részével törökök, habsburgok, oroszok, meg mindenki aki arra járt, inkább nem is értekeznék.
Szinte hallom Varga Juditot, amint elmagyarázza a Conservative Women for Eastern European Strongmen című lap elszontyolodott tudósítójának, csak arról van szó, hogy Orbán régimódi úriember, aki megengedheti magának, hogy nevén nevezze a farkát, amit egyébként, és ez hungarikum, egy híres felcsúti abáltszalonnáról nevezett el.
Orbán amúgy valóban Sugárdaddy, csak boldogult Andyvel szemben, nem a hosszúpuskákat, hanem az egészen rövid szélsőjobboldali újságírókat kedveli, akik valahogy jobban ki tudják elégíteni az érdeklődését, mint a timicilik. Mondjuk pár intim pillanatért ötvenmillió a Csináljuk Meg Ezt a Rüfke Trianont pályázatra, tényleg elég gáláns.
Vissza lehet vonni a felhatalmazási törvényt. Orbán már mindenkit megdé a Kárpát-medencében, most már új utakat kell kijelölni az Illiberalizmus Nagy Ejakulátorának a Nemzeti Főkufircnak, aki még a koronavírust is.